• Maak een afspraak via (033) 285 0705
  • Sinds het voorjaar van 2014 is onze Amersfone winkel gevestigd in het gezellige Amersfoortse centrum als reparatiecentrum voor al uw smartphone- en tablet gerelateerde problemen. In deze tijd hebben onze ervaren monteurs┬ávele defecte smartphones en tablets uit Amersfoort en omgeving onder handen genomen, de nieuwste smartphones en tablets kennen dus geen geheimen voor ons. Mede hierdoor lukt het ook om de meeste defecte toestellen in een korte tijd te repareren zodat deze weer functioneren zoals het hoort.

    Onze winkel dient echter niet alleen voor reparatieservices. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan smartphone en tablet accessoires. Denk hierbij vooral aan een lijn zeer exclusieve cases, tempered glass screenprotectors en opladers. Het is al enige tijd mogelijk om in de winkel samen met een medewerker jouw eigen case te ontwerpen, waardoor je smartphone er helemaal naar wens uit komt te zien. Sinds kort zijn wij begonnen een eigen lijn exclusieve cases te ontwerpen voor Samsung en Apple toestellen, wie te bewonderen zijn in de winkel. Als je op zoek bent naar iets speciaals ben je in onze winkel ongetwijfeld aan het juiste adres!

  • Ons team bestaat uit jonge ondernemende mensen die geen uitdagingen uit de weg zullen gaan. Omdat wij uit een klein team bestaan, kunnen wij producten en service aanbieden die precies is naar de wens van de klant. Wij staan voor betrouwbaarheid die we willen bieden met een erg vriendelijke klantenservice. Het tegemoet komen van klanten in hun wensen, zien wij als een taak waar we maar al te graag een succes van maken.

    Naast ervaren reparateurs bestaat ons team uit verkoopmedewerkers die u als klant zo goed mogelijk proberen te helpen, of dit nou in de winkel, via de telefoon of e-mail is, het maakt ons niets uit. Amersfone is een erkend leerbedrijf dat is aangesloten bij Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). Deze organisatie streeft er naar studenten de beste praktijkopleiding te geven met uitzicht op een baan. VMBO en MBO studenten zullen zich snel thuis voelen in het gezellige team.